Hiphop- og elektronikafestivalen Leutenfest arrangeres 21.-22. mars
Foto: Presse

#hvaerleutenfest?!

Med hashtaggen #hvaerleutenfest rundt omkring på sosiale medier som Twitter, Instagram og til og med Tinder har nykommerfestivalen Leutenfest fått flere til å lure på hva pokker Leutenfest faktisk er. Hashtaggen i seg selv er delvis selvforklarende, men nå har vi fått bekreftet at det gjelder Skandinavias første festival med kun hiphop og elektronisk musikk på lineupen, skal vi tro arrangørene selv.

Festivalen går av stabelen 21. til 22. mars på sjølvaste Leutenhaven, nærmere bestemt på triumviratet BrukBar, Supa og Byscenen. Festivalen kan skilte med lokale kjenninger som Rytmeklubben og Conurbia, men også internasjonale perler som Feadz (F), Peanut Butter Wolf (US) og Homeboy Sandman pryder plakaten. De to sistnevnte medvirker forøvrig i filmen Our Vinyl Weighs a Ton, som betimelig nok også vises på festivalen, med en påfølgende Q&A med artistene etter filmvisningen (se trailer til videoen nedenfor).

For fullstendig program, sjekk ut leutenfest.no.

X