Foto: Hans Nøstdahl

Shipwrecked: – Hardcore er litt som blues

Backstage, Café Mir. En fra oppvarmingsbandet setter seg ned ved bordet og spør om han kan få bli sittende under intervjuet. Nei, du må gå, svarer Klas alvorlig. Vokalisten har kjørt fra Stockholm tidligere på dagen. Det var han og gitarist Jon som startet bandet for ti år siden, etter å ha vært en del av straight edge-miljøet i henholdsvis Oslo og Stockholm i årevis. Bandet har kun to utgivelser på samvittigheten, men begge er til gjengeld for moderne hardcore-klassikere å regne. Etter at Oslo-konserten ble annonsert har tilbudene strømmet på: Til våren skal de varme opp for hardcore-pionerene Cro-Mags i Malmø, de skal […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.