Februar: Den korrupte utgaven

Hoi hoi, kompis! Det er februar, tid for å rulle videre inn i 2014 med en februarutgave! Temaet denne gangen er KORRUPSJON. Hva faen SKJERA med villigheten til å motta pengegaver, superekle sugejobber, kronasjer og kardanger "under bordet" om dagen? "Ere innafor" at en tredjedel av budsjettet til Sotsji-OL skal ha gått til å smøre superkorrupte drittpikker? Kanskje ikke? Vi har i hvert fall svanestupt så grasiøst vi kunne ned i korrupsjonsgryten, hvor de skitneste nevene flytter de skitneste pengebunkene fra de dårligst belyste pengeskrinene! Vi kan by på en guide til det korrumperte Norge, 20 knallbra grunner til at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X