Bildeserie: Se frykten i hvitøyet

Vet du hva nesten alle synes er gøy? Å skremme folk for å se dem skvette. Sånn sett er det nok bra lol å jobbe på skrekkabinett. Folkene ved Nightmares Fear Factory  i USA ser i alle fall mye morsomt på jobb, som de deler på den hysteriske flickr-kontoen sin (klikk deg inn for 1466 bilder av folk som skvetter). Forresten: Uttrykket "å se frykten i hvitøyet" er vel egentlig en metafor for vilje til å møte farer, men i følge forskning kan det også brukes med en fysiologisk begrunnelse – om enn med motsatt mening: Når du er redd synes det faktisk […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X