Bildeserie: Purrfekte e-kort for en kattastrofal Valentine

For oss middelklasseungdommer som ikke egentlig har ekte problemer og må finne på sjelesorger, finnes lite mer smertefullt og frustrerende enn kjærligheten. Ja, især i sin mest utbredte form, ubesvart, er den en lidelse. Er du en av dem som sitter der med verkende lyst og uforløste Oxytocin-hormoner i dag? Uff, vi føler med deg, kompis! Det eneste som kanskje er like ille er den fordømte eksistensielle angsten. Hardt rammet av det også, sier du? Aj, aj, aj. Nei, pokker ta – med både hjertesmerte og weltschmerz innabords er det ikke lett å gå selveste kjærlighetskvelden i møte. Men bi litt, der du […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.