Bildeserie: Kunstløp viser sitt sanne ansikt

Med NATT&DAGs uttalte redaksjonelle holdning til OL (fuck det) og kunstløps natur (boooring) i bakhodet, overrasker det neppe faste lesere at dekningen av olympisk kunstløp hittil har vært heller skrall. Det skal vi, om ikke bøte på, gjøre et unntak fra for disse bildene av sportens sanne ansikt.  Sies det forresten ikke at ethvert smil egentlig er overfladisk, da kraniet ikke kan utrykke følelser? Noe sånt?  Ja, ja, samme kan det være. Snurr film! LES OGSÅ: Fuck folkefesten! 20 grunner til å gi OL fingeren Alle bilder fra sadanduseless.com.  

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X