Bildeserie: Katter som slapper av i trange omgivelser

Er det noe NATT&DAG virkelig behersker, noe vi føler vi får til, så er det kattesaker. Sukk, NATT&DAG har gått fra å være ledende i den kontemporær kulturdiskursen til å bli en blogg drevet av og for katter, sier du kanskje. Fuck deg, din nørd! Vi går fra dyptpløyende korrupsjonsjournalistikk til kattelols og tilbake igjen før du rekker å si «klikkhore».

Bare len deg tilbake og sjekk ut hvor care disse kattene er selv om de har det altfor trangt, kompis!

funny-cats-if-it-fits-i-sits-4 funny-cats-if-it-fits-i-sits-3 funny-cats-if-it-fits-i-sits-2 funny-cats-if-it-fits-i-sits-1 funny-cats-if-it-fits-i-sits-5 funny-cats-if-it-fits-i-sits-6 funny-cats-if-it-fits-i-sits-10 funny-cats-if-it-fits-i-sits-9 funny-cats-if-it-fits-i-sits-8 funny-cats-if-it-fits-i-sits-7 funny-cats-if-it-fits-i-sits-12 funny-cats-if-it-fits-i-sits-11 funny-cats-if-it-fits-i-sits-13 funny-cats-if-it-fits-i-sits-14 funny-cats-if-it-fits-i-sits-18 funny-cats-if-it-fits-i-sits-17 funny-cats-if-it-fits-i-sits-16 funny-cats-if-it-fits-i-sits-15 funny-cats-if-it-fits-i-sits-21 funny-cats-if-it-fits-i-sits-20 funny-cats-if-it-fits-i-sits-19

Bildene er hentet fra boredpanda.com

X