Bildeserie: Årets Beste / Osloprisen 2013

b
a

Oi oi oi oi, for et PARTAJ det ble! Vi er forsatt øre i huet. De fleste av oss overlevde. Noen har vi ikke hørt fra ennå, men vi regner med det står greit til. Et par har ringt og spurt om det går bra. Det går bra!

Anledningen, spør du? Hva har vi styrt med, lurer du på? ÅRETS BESTE FEST og OSLOPRISEN 2013, ditt kjøtthue! Følger du ikke LITT med i timen?

HVEM VANT HVA? LES OGSÅ: Vinnerne av Osloprisen 2013

Se bildene fra prisutdelingen HER.

Vi inviterte alle vi kjenner og et knippe vi traff på vei til lokalet, delte ut tolv kilo priser for både lang og tro innsats og, eh, innsats generelt, drakk en hel kasse Peach Canei hver og danset tett og kokett langt, langt ut i de sene nattetimer og den tidlige morgen. Musikere, kokketryner, kronikkforfattere, dansegulvaktører, scenekunstnere og en haug andre folk dro hjem med påskjønnelser i sekken! Lilli Bendriss var der!!!

Og DU og DERE var der, og takk for dere for det! Takk til Mathallen som tok med mat! Takk til artistene som stilte opp og spilte sløye låter og digre hits! Takk til utdelerne som kom og delte ut! Oooooog takk til alle som gjorde BRAE nok ting i 2013 til at vi ikke kunne la det gå ukommentert, og måtte gi dem masse priser for det!

Vi tok DRØYT mange bilder. Du er sikkert representert i bakgrunnen på et par, så pass på at du får sett nøye på HVERT ENESTE! Ta med lupe og monokkel! Snurr, kjør: