Best of both girls

Påvirkningen Neneh Cherry har hatt på Robyns musikalske utvikling behøves kanskje ikke å forklares nærmere, men gjør selvfølgelig det splitter nye samarbeidet fra de to svenske heltinnene ekstra spennende. Den nye singelen "Out of The Black" er hentet fra Nenehs kommende album Blank Project, og er i følge henne selv ikke noe åpenbart låtvalg. - Det er ikke det sporet man ville ha forventet at vi skulle ha samarbeidet på. Det åpenbare hadde vært at Robyn og jeg gjorde en hoppe-opp-og-ned-type sang eller noe litt mer "cheeky", men denne er ganske så melankolsk, fortalte 49-åringen i et intervju med Pitchfork […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X