Ber om unnskyldning for douchebag-tweets

Takket være et par ukloke magasinsitater, sinna tweets og et hav av skandalejaktende overskrifter, har den seneste uken ikke vært blant Drakes beste. Først kom den småsutrete uttalelsene i Rolling Stone om Macklemores beklagende tekstmelding til Kendrick Lamar, etterfulgt av en Twitter-utblåsning (nå slettet) hvor den kanadiske stjernen uttrykket sin avsky ovenfor magasinet –  som valgte å plassere avdøde Phillip Seymour Hoffman på coveret istedet for ham. Etter noen dager i tenkeboksen er Drake nå tilbake igjen med en litt annen tone, og til og med en beklagelse til Rolling Stone og Hoffmans familie. I et innlegg på hans egen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.