Musikkvideo: Russisk homokyss fra Annie og Bjarne Melgaard

For å fremstå som langt mer homo-liberale enn hva verdens unisone medieblikk skal ha oss til å tro, har Russland gjort t.A.T.u (no less) til en bittersøt fugl føniks nå som de har fått gleden av å åpne Sotsjis Olympiske Leker. Fortrinnsvis sikkert velment, hadde det bare ikke vært for at t.A.T.us lesbiske image bare var en hinsides kynisk markedsføringsstrategi. Som et motsvar på Russlands patetiske forsøk på å være forsonende, og at ingen norske utøvere har trukket seg fra lekene, har Annie og samtidskunstner Bjarne Melgaard gått sammen om å lage en protestsang. Hvem hadde trodd at Melgaard, som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X