– Teater har ein tendens til ikkje å stole på sitt publikum

*Stem nederst i saken* Dansketid er nominert til prisen for Årets scenekunst. Her er juryens begrunnelse: «Vi setter pris på nasjonale foretak som legger sin elsk på Stavanger. Statsteatret sitt prosjekt «Norge 1066-2066» skal presentere fortellingen om Norge, fritt etter historiebøkene, i ti stykker over ti år. I april var de kommet til tredje del. Det betydde premiere i byen for tredje gang, denne gangen med det komiske kjærlighetsdramaet Dansketid. Dansketid var et samarbeidsprosjekt mellom Rogaland Teater, Tou Scene og Statsteateret. Forestillingen hadde preproduksjon og premiere på Tou Scene og spilte to forestillinger på RT.» Hva var høydepunktet i 2013? – […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.