Foto:

Siste: Stort anus i svartskog

Årets beste tittel allerede? Østlandets Blad med sterk åpning av lokalavisåret 2014.

I dagens Aftenposten har Knut Aastad Bråten, redaktør i kulturtidskriftet Syn og Segn, en kronikk på trykk om lokalavisenes makt til å være mer enn “berre kaffikos” og å “gå lokalsamfunnet etter i sømmene”. Det kan virke som Oppegårds bladfyker har tatt ham på ordet. Over en liten nyhetssak om domfellelse for blotting i Svartskog presterer lokalavisen Østlandets Blad årets hittil minst kaffekosete tittel:

 – Aldri sett større rumpehull

Saken dreier seg om en 46 år gammel mann fra Grudbransdalen som er dømt til å betale 4000 kroner i bot for å ha hatt offentlig sex i Svartskog i Oppegård sommeren 2012. Mannen nektet i retten for å ha sex i skogen. Han forklarte at han møtte den andre mannen på sauna i Oslo kvelden før, og at de hadde bestemt seg for å tilbringe formiddagen med å ha sex med andre menn på Ingærstrand. På veien kjørte de seg vill, og endte opp i Svartskog. Nederst i saken kommer det frem at Østlandets blad var tilstede under rettsaken, hvor sitatet i tittelen stammer fra. Vitnes forklaring refereres slik:

Hun hadde sett mange rumpehull, men aldri et så stort rumpehull 

“Hun hadde klart og tydelig sett både penis og fingre i aksjon i ulike kroppsåpninger. Som tidligere helsearbeider har hun sett mange rumpehull, men aldri et så stort rumpehull som den nakne mannen hadde.”

Vi gjentar:

“Hun hadde sett mange rumpehull, men aldri et så stort rumpehull som den nakne mannen hadde.”

For øvrig kan Hamar Arbeiderblad melde at turisthytta på Målia gikk tom for wienerbrød og ikke rakk å ta telefonen da avisen ringte på søndag.

Faksimile: h-a.no

X