Monumental rust fra Miramichi

Arve Lennarth Opdahl Stem på årests kunst nederst i saken! Miramichi er nominert til prisen for Årets Kunst 2013. Her er juryens begrunnelse: "Sverre Wyller bød på årets mest monumentale utstilling. Han har lenge vært anerkjent som en av Norges viktigste kunstnere, og hans Paterson-prosjekt, bestående av en rekke store malerier utarbeidet over en tiårsperiode, ble blant annet vist ved Stavanger museum for noen år tilbake. Denne gang var utstillingstittelen hentet fra samme sted som materialene, en nedlagt papirfabrikk i Miramichi, New Brunswick i Canada. Skrapet gjenoppstod i ny og levende form, og det forkastede og rustende stålet våknet til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X