Mammon-grafi: Hemmelige detaljer?!?

NRK kjørte just ut første episode av sin storsatsning for fjernsynssesongen, krimserien “Mammon”, til storstilt respons fra omtrent hver eneste person som kan snakke og/eller skrive i hele Norge. Over én million journalister twitret om at serien er urealistisk, ifølge media. Sterkt! Men hva SKJER egentlig i den ene episoden vi har fått se hittil? Seerene sutrer om dårlig lyd og får ikke med seg dialogen, Nils Ole Oftebro er ikke i NÆRHETEN av like breial og bredbeint som våre ekte avisredaktører IRL, representanter for Økokrim jogger i t-skjorter med feilaktige genitivsapostrofer og folk skyter seg sjøl i skallen HELE FORBANNA TIDEN. What gives? Hva […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X