Foto:

Kommentar: Suzanne Aabel utfordrer Moddi til å utvide stillhetsprotesten

FOR NOEN ER DET KUNST Å BÆSJE i munnen på andre, for noen er det å spille musikk. For andre er det malerier, skulpturer og dans. Såvidt meg bekjent er det en grunn til at vi holder fredspriskonserter og ikke boikottkonserter i Norge hvert eneste år, og grunnen må blant annet være at musikk knytter folk sammen. VÅR EGEN SKJØRE lille nordlands-alv, Moddi, kjent for følsomme barbeintkonserter, er velsignet med pipestemme og evne til å spille både gitar, trekkspill, piano og trompet. Disse talentene hadde han hatt mulighet til å vise frem under en konsert i Tel Aviv i Israel. Men han […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.