Foto:

Kommentar: Suzanne Aabel utfordrer Moddi til å utvide stillhetsprotesten

FOR NOEN ER DET KUNST Å BÆSJE i munnen på andre, for noen er det å spille musikk. For andre er det malerier, skulpturer og dans. Såvidt meg bekjent er det en grunn til at vi holder fredspriskonserter og ikke boikottkonserter i Norge hvert eneste år, og grunnen må blant annet være at musikk knytter folk sammen. VÅR EGEN SKJØRE lille nordlands-alv, Moddi, kjent for følsomme barbeintkonserter, er velsignet med pipestemme og evne til å spille både gitar, trekkspill, piano og trompet. Disse talentene hadde han hatt mulighet til å vise frem under en konsert i Tel Aviv i Israel. Men han […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X