Kjærlighetsløse trøndere

Hver for seg er de kjent fra respektive Raw Juice (som Natt&Dag tidligere har kåret til årets klubb) i Trondheim og produsenttrioen Tailors Music (Lars Vaular, Arif, A-Laget, Kaveh ++), men akkurat nå legger Eirik Tillerli og Filip Kollsete et samlet fokus på sitt nye houseprosjekt Loveless, som også trekker inspirasjon fra både UK Garage og R&B. Deres nye edit "Know Me" følger opp guttas remix av Sigrid Raabes "Two Fish" i romjula, og er nå tilgjengelig for både streaming og gratis nedlasting etter gårsdagens premiere hos Marie Kommisar (NRK P3) og Musikkguiden (svensk P3).

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X