Foto:

Her er Trondheims beste live acts

Barren Womb Det er lite som tilsier at et tomannsorkester bestående av en trommeslager og en gitarist kan sparke så hardt som Barren Womb. Men på Trondheim Calling serverte de en fandenivoldsk og deilig energisk konsert uten sidestykke i Supa-kjelleren. Som vi sa etter konserten den gangen: «I løpet av en halvtimes langt eldorado dyttes vi fra seige gitarpartier og sludgeaktige trommer til høyintensiv og beinknusende skråling, og jeg synes det er passe halvsjukt når jeg innser at et hardcoreband ikke trenger mer enn to medlemmer for å være akkurat som det skal være». La det være klart: Vi står […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X