Foto:

Her er årets beste restauranter i Bergen

Stem på dine favoritter nederst i saken. Bare Restaurant Det nærmeste du kommer Michelin-nivå i Bergen i dag. Ferdig snakka. Bare Restaurant er den nye gourmetrestauranten på Hotel Norge, etter at Søtt + Salt trakk seg ut og overlot driften til en tidligere medeier. Fisk fra havdypet, villsau fra kysten, grønt fra småbruk langs fjorden, vilt fra fjellet og sopp og bær fra skogen. Menyen speiler fylket som omgir oss, og sesongens naturlige rytme. Metoden er eksperimentell utforskning, en remiksing av hundreårige tradisjoner, internasjonale impulser, andres erfaringer og egne smaksteorier. Restauranten jobber tett med lokale kvalitetsprodusenter. Og kudos for at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X