Her er årets beste filmer

Stem på dine favoritter nederst i saken. Eventyrland Regi: Arild Østin Ommundsen Skuespillere: Silje Salomonsen, Tomas Alf Larsen, Fredrik S. Hana, Ole Romsdal Eventyrland stikker seg ut i den norske filmfloraen med sin søkende, impresjonistiske stil og vilje til å la det audiovisuelle spille førstefiolin, sammen med Silje Salomonsens uttrykksfulle ansikt og troverdige innlevelse. Det konvensjonelle plottet og de karikerte birollene kommer heldigvis i skyggen av selve filmskapingen her. Og vi snakker åpenbart om en som kan sitt håndverk, for regissør Arild Østin Ommundsen er selv kreditert som både manusforfatter, fotograf, klipper og produksjonsdesigner. I seg selv en bragd i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X