Foto:

Dette er Bergens beste lokalarrangører

BIFF Traveren Bergen Internasjonale Filmfestival vokser stadig. At festivalen nå er Norges største både i antall filmer og besøkende, har imidlertid ikke gått utover kvaliteten, noe årets program levner liten tvil om. Festivalen har kanskje aldri vært bedre. Det er ellers verdt å merke seg at blant årets vel 53.000 besøkende, var det 20.000 skoleungdommer, et resultat av en festivalledelse som aktivt har gått inn for å dra fremtidens festivalpublikummere fra klasserommene og inn i kinomørkets møte med verden der ute. Det bunnsolide dokumentarfilmprogrammet kunne sikkert båret festivalen alene. Men i tillegg kommer kortfilmer og spillefilmer fra land vi nesten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X