Foto: Maria Pasenau

Her er de nominerte til Årets beste utested i Oslo!

Prisen for årets utested går til et utested som med engasjement og innsats utover det vanlige, har gjort byen og utelivet bedre i 2018. Det gjelder alle årets tre nominerte, som er valgt ut av NATT&DAGs redaksjon. De er alle vinnere! Du kan lese mer om de nominerte i alle kategorier i desemberutgaven av NATT&DAG som er ute nå. For å stemme på din favoritt, bruk skjemaet nederst i saken. De nominerte til årets utested er: Merkur «Ikke Rouleur, men den andre». Da er det snakk om Merkur. Det var noen som sa at Merkur er som supreme coffee-stedet Fuglen, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X