Blad, blad, blad: Måneden i magasiner

VINDUET, #4 2013 Koverillustrasjonen av Elsa Gress med papegøyen (v/ Lars Fiske) på Audun Vingers siste Vinduet-utgave er "verdt penga alene". Har du en liten sag i huset kan du skjære ut et annet flott fotografi av damen fra inni bladet og henge det på veggen også, og det synes vi er på sin plass. Det skjer flere ting i denne utgaven av Vinduet, blant annet en skjellsettende historie om å ha JÆVLA VONDT I BALLA (v/ Lars Mørch Finborud) og en herlig sak på rosa papir om standupkomikeren og kokainlegenden Richard Pryor (v/ nasjonalskatten Martin Bjørnersen) i anledning "Furious Cool"-biografien […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X