Foto:

Her er årets scenekunst i Stavanger

1537 – Dansketid Statsteatret/Rogaland Teater Regi: Yngve Sundvor www.statsteatret.no Vi setter pris på nasjonale foretak som legger sin elsk på Stavanger. Statsteatret sitt prosjekt «Norge 1066-2066» skal presentere fortellingen om Norge, fritt etter historiebøkene, i ti stykker over ti år. I april var de kommet til tredje del. Det betydde premiere i byen for tredje gang, denne gangen med det komiske kjærlighetsdramaet Dansketid. Dansketid var et samarbeidsprosjekt mellom Rogaland Teater, Tou Scene og Statsteateret. Forestillingen hadde preproduksjon og premiere på Tou Scene og spilte to forestillinger på RT. Arbeidstittel: Innsatt Folkenteatret Regi: Oddvard Kvaal Pedersen www.folkenteateret.com Folkenteatret leverer alltid, og etter […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X