Foto:

Her er årets restauranter i Oslo

Fauna  Årets definitive nykommer. Kjøkkensjefene Svensson og Klakegg har skapt noe unikt i Oslos restaurantverden med denne nye stjernen. Restauranten er umulig å sette i bås med sin tekniske overlegenhet og spanske alkymi innpakket i en streng nordisk fasade, toppet av gode kortreiste råvarer. Når prisen på en femretter med vinmeny er relativt beskjedne 1445,- kroner, må Arakataka finne seg i å ha fått en verdig konkurrent når det kommer til å servere best mat per krone i hovedstadens restaurantjungel. Da NATT&DAG var innom i høst, imponerte Fauna ved å minne om hvor elegant et lam kan bli, bare det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X