Utførelsen er intendert dum og plattfot-aktig – Intervju med kunstner Lucas Blalock

Kunstneren Lucas Blalock bevisstgjør menneskets forhold til en verden mettet av bilder. Første gangen jeg så arbeidet til den amerikanske kunstneren og fotografen Lucas Blalock, var det utenfor en kunstkontekst: Bildet dukket opp i en tilfeldig tumblr-feed. Ironisk nok er det nettopp dette arbeidet til Blalock gjør tilskueren bevisst på  - hvordan kontekst og manipulasjon forandrer meningen i fotografiene som til enhver tid omringer oss. Utenfor forventet kontekst ga Blalocks fotografier assosiasjoner til Underskogs Photoshop Actions-forum, men samtidig til ekspresjonistisk maleri. Siden den gang har vi sett Blalock på coveret av Mousse og i en ny bok fra Mörel. I anledning hans nåværende utstilling […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.