Madiba (f.v.m.h.) er død! Twitter svarer som best de kan.

Da Nelson Mandela døde torsdag kveld pustet de store avisene lettet ut. Endelig kunne kondolanseprotokoller, bildeserier, kronikker, nekrologer og ferdiglagde avisforsider bryte ut av vente-fengslet de hadde sittet i siden Mandela ble virkelig skrøpelig. Twitter ville ikke være noe dårligere, og ga alt de hadde. Det er trist, selvsagt. Den eneste politikeren som virkelig vil bli savnet. En skamplett-løs frihetsforkjemper, rasismebekjemper og gjennomført BRA FYR som det forståelig nok vil bli skrevet mye om de kommende dagene. I kjølvannet av dødsbudskapet var det likevel interessant å se hvordan det lille minisamfunnet på Twitter reagerte. Vi har samlet noen av reaksjonene. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X