Foto:

Overhørt #11: Tung tid etter narkomant liv :(

Bak overhørt-kalenderens ellevte luke faller Norges mest yndede eksnarkoman mellom to stoler. Etter et utall mediesaker om denne angrende synderen som forteller om den tunge tiden før, under og etter et narkomant liv, samtidig som han fronter skrullete kjendisreligion, er det ikke rart multi-realitydeltageren faller mellom et par stoler. Men denne gangen er det altså snakk om fysiske stoler. Da vedkommende skulle spise middag på et spisested på Tjuvholmen for en stund siden viste det seg at han har lykkes så godt med å gå opp i vekt at han måtte ha to stoler for å kunne sitte ved bordet og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X