TIDENES MEKTIGSTE FUNERAL SELFIE

Endelig et endetidstegn vi kan tro på! Det er bare å innrømme: Vi har spådd en nært forestående dommedag flere ganger tidligere, og foreløpig har det nesten aldri slått til. Sjelden har vi vært sikrere i vår sak enn da vi oppdaget trenden "funeral selfies". Om ikke et fenomen som går ut på at tenåringer tar selfies i begravelser for å høste likes på instagram, påkaller harmagedon, ragnarok og/eller qiyamah, er det nesten så vi begynner å tvile på at vi noengang kommer til å se fire ryttere slakte syndere med sverd. Ja, det ernesten så vi slutter å begrense beskrivelsene våre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X