Tegneserier: Folkefinansiert fremtid

I det denne avisen er å finne på gata er det praktisk taltjul, og tradisjonen tro betyr det at de norske tegneserieutgivelsene flokkvis kommer dumpende inn gjennom brevsprekken som om de hadde Kulturrådets internrevisjon i hælene. De siste ukene har det dukket opp utgivelser som Bendik Kaltenborns Liker stilen Flu Hartbergs Fagprat: Tegneserier til ettertanke og Martin Kellermans Rocky facer demonene. Fedor Sapegins albumMaskinen er omsider klar fra Jippi, og fra det nystartede Violent Publishing foreligger den Mignola-inspirerte hefteutgivelsen Unkel Herbarts fortrolige nedtegnelser. Og på tale om hefteutgivelser arbeider Josef Yohannes fortsatt like utrettelig med serien The Urban Legend som utkommer med nye numre i et imponerende tempo. I motsetning til […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.