Stiv isprinsesse

Frost Terningkast 3 REGI: Chris Buck, Jennifer Lee I ROLLENE: Kristen Bell, Jonathan Groff, Idina Menzel, Livvy Stubenrauch, Santino Fontana, Eva Bella, Tom Kane, Josh Gad Visst er det gøy med musikalnumre som får serken til å suse og ørene til å blafre, men skal det være gøy med infernalsk sang bør både sangeren og melodien fenge. LØST BASERT PÅ H. C. Andersens Snødronningen tar Disney oss med til en egenkomponert blanding av Bryggen i Bergen, Røros og Akershus festning, til Arendel. Et fredfullt kongesete penslet ut med hele spekteret av fortryllende 3-D animasjon. Her bor prinsesse-søstrene Elsa og Anna, en blond […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X