Søndag Summarum: Ørneselfie, østkantgutt og julepikk

… og andre saker Søndag Summarum ikke kommer utenom når nyhetsuka som gikk skal oppsummeres: Ukas dødsfall: Etter å ha stått fast i heisen med norske kjendiser i årevis døde denne uka Nelson Mandela av akutt kjedsomhet. RIP. Ukas vakreste historie: Som alltid bringer julen med seg årets vakreste symbiose: Avisenes behov for gode opplagstall årets siste måned og ensomme menneskers behov for litt overfladisk, nedlatende oppmerksomhet en kort periode. Neida, det er lett å ironisere over andres engasjement, men når alt kommer til alt smelter hjertet til selv den mest iskalde kyniker i møte med ekte medmenneskelighet og varme. Ta for […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X