Foto:

Overhørt #12: Sjalu styrketrening?

I tolvte luke bruker vi logisk deduksjon til å avsløre sannheten om kjærlighetslivet til DJs, politikere og NRK-sjefer. Nylig fikk vi bekreftet ryktene om at den fotogene programlederen for TV3-programmet vi elsker med “ironisk distanse” fordi det er “sosiologisk interessant…. på en måte”, har funnet sin sjelevenn i en eks-P3-DJ. Det har tydeligvis fungert som et spark bak for hennes forrige DJ-kjæreste: Ålesundmannen med det halvt bibelske artistnavnet ble nemlig rett etter forholdet ble bekreftet, observert i det som “helt åpenbart var hans første PT-time” på Elixia. Aner vi et trekantdrama under oppseiling? Skal eksen gjøre comeback på glamourmodell-markedet? Kommer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X