Foto:

Overhørt #20: Sangria-susende leteaksjon i Spania

Den profilerte reality-kjendisen skal ha forsømt sine plikter som festarrangør da han, muligens som en hyggelig gest, var med på å arrangere en bursdagsfest i en spansk turistby i sommer. Den fem dager lange festen ble holdt i en staselig villa på den solrike spanskekysten, og etter et par dagers kontinuerlig fest hadde vår mann sitt svare strev med å være en god vert. Sangriaen flyter formelig i strie strømmet nedover brosteinsgatene i den spanske byen. Hvorvidt vertskapet hadde vært i vinskapet eller andre steder er ikke kjent, men det ryktes likevel at vertskapet hadde dyppet mer enn tærne i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X