Romjulskitch med Snøhvit og syv små tyrefektere

Snøhvit fra Andalucia Terningkast 3 REGI: Pablo Berger I ROLLENE: Maribel Verdu, Daniel Giminéz Cacho, Ángela Molina, Pere Ponce, Macarena Garcia, Sofía Oria, José Maria Pou, Inma Cuesta, Ramón Barea, Emilio Gavira, Sergio Dorado SJANGER   R DETTE RETT anledning til å begynne på en rant om alt jeg ikke kan fordra ved Spania? Antageligvis ikke, men Snøhvit fra Andalucia gjør i alle fall ingenting for å overbevise meg om at jeg ser for lite spansk film. Én ting er sikkert – om du har gått og ventet på å få se Snøhvit og de syv dvergene som tyrefektere i en sorthvit stumfilm, da er du i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X