Foto:

Overhørt #15: Min lille Teddybjørn

I 15. luke lindrer en barsk skuespiller hjemlengselen med en liten lodden venn. En norsk skuespiller med etternavn som til forveksling ligner navnet til en barnekjær, sørlandsk pirat, smeltet pikehjerter med sin barske, skjeggete rolle i fjorårets store flåtefilm. På settet ble han imidlertid ikke oppfattet like maskulint. Der var den blonde kjekkasen nemlig uadskillelig fra sin medbrakte moralske støtte: En liten kosebamse. Ikke bare tok han med seg den lodne støttespilleren overalt hvor han gikk, han sørget også for å fotografere den jevnlig og tilbrakte kveldene med å skrive søte historier “om hva den gjorde”. Awww!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X