Foto:

Overhørt #23: Klart vi Cannes!

Bak overhørtkalenderens nest siste luke river en rikmannsønn i champagne på hele rivieraen, og setter ny norsk rekord i barregning. Dagen før dagen, dere. Vi hadde pyntet treet og sendt au pauiren ut etter ved. Endelig tid til synke ned i sofaen og tenke på hva julen egentlig handler om. Og mens vi satt der sulteforet på ettertanke og grunnet over hvor det ble av julekronikken til Per Fuggeli, tikket det inn en melding i overhørt-innboksen. I den sto svaret på følgende gåte: Hvor mange årslønner for en norsk sykepleier kan en norsk arving svi av på én kveld i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X