NATT&DAGs dialogmøte: Klagesang på 3Grensen

Bergensbanen, 20. november 2013: Et hurtigtog passerer Finse stasjon. I matkupéen sitter Smilegubben & Gifttrynet, samt et tjuetalls sosiale medier-eksperter. Da vi uansett skulle til Bergen, men ikke hadde råd til sovekupé, inviterte NATT&DAG til det mest søvndyssende moderne medisin har å by på: Sosiale medier-debatt. En togtur som byr på både gratis WiFi og spektakulær natur, var eneste måte å få samlet både kommunikasjonsrådgivere og SoMe-avhoppere under samme tak. Sistnevnte snakker sammen om den spektakulære IRL-naturen som utspiller seg utenfor togvinduet, mens de nettavhengige er opptatt med selfies og personlig merkevarebygging.  Hei, og velkommen til NATT&DAGs dialogmøte, som denne gangen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X