Foto:

Overhørt #18: Kjedelig moromann

Bak den 18. overhørtluken avslører vi hvem som bidrar minst til torsdagshumoren på TV2. Har du noen gang lurt på hva som foregår bak kulissene på humorprogrammene på TV? Vi også! Derfor spurte vi en sentralt plassert kilde om hvordan manusmøtene til TV2s torsdagsbaserte humorflaggskip går for seg. Vedkommende kunne avsløre at innsatsen på disse møtene slett ikke er jevnt fordelt. En av programlederne, som for øvrig også er eksen til en profilert norsk keeperdatter, DJ og programleder, bidrar angivelig “nesten aldri”. Om dette skyldes mangel på evne eller latskap, vites ikke. Enkelte skal imidlertid ha det til at han ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X