Foto:

HELGENS UTELIVSANBEFALINGER

KJØSS KATTA X-MAS BONANZA! (fredag, kjellern på Revolver) Erlend Mokkelbost (gitarist i Montée), Håvard Bråthen (NRK-journalist), Joachim Trier (det gjøkk´e det, vettu) og Ketil Ramberg (DJ i Jaywalkers) = 2013 svar på De Tre Vise menn (+ en NRK-journalist)? Kjøss katta er uansett et lettbeint klubbkonsept med fokus på disco, funk og elektro, startet av Erlend Mokkelbost og Håvard Bråthen i 2008. Det er gratis! OSLO ESS + ONKLP & DE FJERNE SLEKTNINGENE (fredag, Rockefeller) Oslo Ess spiller for tredje år på rad julekonsert på Rockefeller, denne gangen med OnklP m/ utvidet familie. Akkurat sånn som det gjerne blir på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X