Foto:

Overhørt #9: Fra leksehjelp til sexhjelp

NATT&DAG har lenge fryktet at mange eksperter som uttaler seg i media ikke nødvendigvis er de som gikk ut av skolen med best karakterer. Bak overhørt-kalenderens niende luke finner vi en profilert norsk sexolog som visstnok gikk ut av psykologistudiet med de laveste karakterene noensinne. Flaks at sexolog ikke er en beskyttet tittel. Vi anbefaler denne boka til alle sexolog-skeptikere:

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X