Folkefinansiert fremtid

Dersomfinansieringen kommer på plass, kan Mould Map3 bli den viktigstetegneserieutgivelsen siden Kramer’s Ergot7. I detdenne avisen er å finne på gata er det praktisk talt jul, og tradisjonentro betyr det at de norske tegneserieutgivelsene flokkvis kommer dumpende inngjennom brevsprekken som om de hadde Kulturrådets internrevisjon i hælene. Desiste ukene har det dukket opp utgivelser som Bendik Kaltenborns Likerstilen Flu Hartbergs Fagprat: Tegneserier til ettertanke og MartinKellermans Rocky facer demonene. Fedor Sapegins album Maskinen eromsider klar fra Jippi, og fra det nystartede Violent Publishing foreligger denMignola-inspirerte hefteutgivelsen Unkel Herbarts fortrolige nedtegnelser.Og på tale om hefteutgivelser arbeider Josef Yohannes fortsatt like utretteligmed […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.