Folkefinansiert fremtid

Dersomfinansieringen kommer på plass, kan Mould Map3 bli den viktigstetegneserieutgivelsen siden Kramer’s Ergot7. I detdenne avisen er å finne på gata er det praktisk talt jul, og tradisjonentro betyr det at de norske tegneserieutgivelsene flokkvis kommer dumpende inngjennom brevsprekken som om de hadde Kulturrådets internrevisjon i hælene. Desiste ukene har det dukket opp utgivelser som Bendik Kaltenborns Likerstilen Flu Hartbergs Fagprat: Tegneserier til ettertanke og MartinKellermans Rocky facer demonene. Fedor Sapegins album Maskinen eromsider klar fra Jippi, og fra det nystartede Violent Publishing foreligger denMignola-inspirerte hefteutgivelsen Unkel Herbarts fortrolige nedtegnelser.Og på tale om hefteutgivelser arbeider Josef Yohannes fortsatt like utretteligmed […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X