ETT BILDE AV GANGEN

Han er 80 år gammel, men fotograferer fortsatt gatene rundt sitt hjemsted på Söder i Stockholm. Gjerne sammen med en kompis, og gjerne med en tur innom den lokale puben på veien. Gunnar Smoliansky har tatt bilder i over 60 år, men synes fortsatt det er lett å ta bilder. Det burde det være, sier han. Smoliansky regnes som en av Sveriges mest betydningsfulle fotografer og er nå aktuell med utstilling på nylig åpnende Shoot Gallery. Galleriet kickstartet med Sølve Sundsbø-utstilling for halvannen måned siden, og nå er veggene fulle av Smolianskys vintagefotografier i sorthvitt, tatt i tidsrommet 1952 - […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X