Overhørt #16: Euforisk toalettbesøk avbrutt av dørvakt

I luke 16 av overhørtkalenderen blir et euforisk toalettbesøk avbrutt av en streng og grundig dørvakt. Det sies at kombinasjonen ecstacy og sex kan være fantastisk, men hva med ecstacy mens man bæsjer? Det må jo også være bra? Det ønsket vertfall en nysgjerrig stakkar å finne ut av, da han entret dobåsen på Karl Johans eneste utested av verdi, snortet MDMA og skred til sitt fornødne verk. (Det er rimelig å anta at han satt feil på toalettet, slik at han kunne legge linjene på porselenhyllen). Men ville den fascistiske Oslo-banden som opererer under det absurde navnet “trivselsvakter” tillate dette? […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X