Det viktigste tv-programmet i verden.

Tv-høstens store høydepunkt har vært oppdagelsen av TheChris Gethard Show. Det viktigste tv-programmet iverden. Akkurat nå. EN AV DE MEST interessante aspekteneved det siste tiårets hodeløse opphaussing av konseptet “kvalitetsmessigambisiøst tv-drama”, er at det har lagt nye rammevilkår for hva som er rimeligå forvente av tv-mediet. Det produseres fortsatt uhorvelige mengder tv-innholdhvis primære målgruppe er mennesker som er for tiltaksløse til å sovne, mensamtidig et ørlite hakk for vitale til å slutte å puste, og så lenge det finneset marked for vaffelrøremix iblandet avfallsprodukter fra Smash-samlebåndet,vil denne typen programmer aldri forsvinne. Samtidig har et snaut tiår med repetitivtmessende avis- og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.