Det viktigste tv-programmet i verden.

Tv-høstens store høydepunkt har vært oppdagelsen av TheChris Gethard Show. Det viktigste tv-programmet iverden. Akkurat nå. EN AV DE MEST interessante aspekteneved det siste tiårets hodeløse opphaussing av konseptet “kvalitetsmessigambisiøst tv-drama”, er at det har lagt nye rammevilkår for hva som er rimeligå forvente av tv-mediet. Det produseres fortsatt uhorvelige mengder tv-innholdhvis primære målgruppe er mennesker som er for tiltaksløse til å sovne, mensamtidig et ørlite hakk for vitale til å slutte å puste, og så lenge det finneset marked for vaffelrøremix iblandet avfallsprodukter fra Smash-samlebåndet,vil denne typen programmer aldri forsvinne. Samtidig har et snaut tiår med repetitivtmessende avis- og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X