Det beste fra Google street view

Siden 2007 har Google jobbet utrettelig mot å fotografere hele verden. Jon Rafman samler de mest oppsiktsvekkende øyeblikkene.Siden tjenesten ble lansert 25. mai 2007 med gatebilder av fem amerikanske byer, har Googles kamerabiler dokumentert stadig større deler av verden. I 2012 var 3000 byer i 39 land fotografert.Med prosjektet “Nine eyes of Google street view” (navnet spiller på fotobilenes ni kameraer) samler den kanadiske kunstneren Jon Rafman de beste bildene fra Googles enorme database, og kuraterer dem på Tumblr-bloggen sin. Resultatet er en samling overraskende, morsomme, fine og rare øyeblikk–fotografert tilfeldig av en forbipaserende Google-bil.– Jeg synes det er noe […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X