Trippy uendelighetsfilmer vises i Norge for første gang

En av 2013s mest spennende kunstnere, Ian Cheng, viser arbeidet sitt i Norge for første gang i kveld. Det hele går ned påSTANDARD, som nylig har tatt ham inn i stallen.Ian Cheng var opprinnelig programmerer som laget visuals for Georg Lucas, men så seg lei på at talentet tilprogramvareingeniører skulle kastes bort på dumme ting som Optimus Prime i 2007-versjonen av Transformers. Så hanbestemte seg for å lage kunst.Resultatet: trippy uendelighetsfilmer der du samhandler med okjekter i filmene (du får utdelt 3d-masker),3D-modeller (faktiske modeller) og abstrakte videospill. Slik utforsker hanvirtuelle og romlige former for materiell virkelighet.Les et intervju med den […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.