Trippy uendelighetsfilmer vises i Norge for første gang

En av 2013s mest spennende kunstnere, Ian Cheng, viser arbeidet sitt i Norge for første gang i kveld. Det hele går ned påSTANDARD, som nylig har tatt ham inn i stallen.Ian Cheng var opprinnelig programmerer som laget visuals for Georg Lucas, men så seg lei på at talentet tilprogramvareingeniører skulle kastes bort på dumme ting som Optimus Prime i 2007-versjonen av Transformers. Så hanbestemte seg for å lage kunst.Resultatet: trippy uendelighetsfilmer der du samhandler med okjekter i filmene (du får utdelt 3d-masker),3D-modeller (faktiske modeller) og abstrakte videospill. Slik utforsker hanvirtuelle og romlige former for materiell virkelighet.Les et intervju med den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X