Tre kjendiser om Movember

Hallgeir Kvadsheim, Luksusfellen-rådgiver Hva synes du om Movember? – Det er et veldig allright tiltak, selv om jeg selv ikke er en av dem som skal anlegge bart denne måneden. Men det er bra at det blir satt fokus på menns helse. Hvorfor skal du ikke anlegge bart for en god sak? – Det er rett og slett fordi vi gjør opptak med Luksusfellen nå, og det skal ikke vises før til våren. Så hvis jeg har bart i april/mai, så vil ikke folk gå rundt å tenke at jeg gjorde det fordi det var Movember. Hvis du skal ha […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X