Topp 6 låter om politikerdrap

SHIIIIIIT, det er femti år siden John “F.” Kennedy ble skutt! KANSKJE du har lest om det i media! Han Kennedy, vettu, han kjekkeste amerikanske presidenten! Han ble rett og slett skutt i skallen med riflegevær i 1963, og jaggu hører vi ikke fortsatt ekkoet etter skuddene som falt. Ikke minst i musikkhistorien!Vi hyller hans ettermæle med en liste over tiiiiidenes 6 beste låter om å drepe politikere. SNURR FILM!embed:http://www.youtube.com/watch?v=NwbWjLBH0cE6) De Lyckliga Kompisarna, "Röd fredag"Vi kan starte lokalt, med dette forsvarsskriftet for Christer Pettersson, knarkoholikeren som ble dømt, fengslet, frikjent og løslatt for drapet på den svenske statsministeren Olof Palme […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X