Topp 5 Charles Manson-coverlåter

Rolling Stone melder at den festligste fyren på hele det amerikanske fastlandet, selveste Charles Manson, visstnok har tenkt å gifte seg med sin 25-årige kompanjong Star (bra navn!). Vi gratulerer! Hvem unner ikke den fyren en yppig (hehe) 25-åring? I hvert fall ikke vi.Hvem FAEN er Charles Manson lurer du på? Ingen svar vi kan gi er like potente som hans eget, hør etter her:embed:http://www.youtube.com/watch?v=k9QXY80OxS0Den sammensvergelsesdømte (merk: ikke drapsdømte, i motsetning til hva Rolling Stone kan finne på å si - rett skal være rett!) LOL-kanonen er som kjent ikke bare kvinnebedårer og kriminell. Han har også vært en aktiv […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.